Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Ik ben minder dan 3 jaar zelfstandig. Kan ik een hypotheek krijgen?

Ja, het is mogelijk om een hypotheek te krijgen als je minder dan 3 jaar zelfstandig bent. Hoewel geldverstrekkers vaak de voorkeur geven aan zelfstandig ondernemers met een langere trackrecord (minimaal 3 jaar), zijn er opties beschikbaar voor starters.

All for Finance kan je helpen bij het verkrijgen van een hypotheek, zelfs als je pas 1 jaar zelfstandig bent. Onze ervaren hypotheekadviseurs hebben kennis van de geldende regelgeving en begrijpen de uitdagingen waar zelfstandig ondernemers mee te maken kunnen krijgen bij het aanvragen van een hypotheek. Ze kunnen je begeleiden door het proces en samen met jou de mogelijkheden bespreken. Meestal is er veel meer mogelijk dan dat je zou denken als zelfstandig ondernemer.

Bij het beoordelen van jouw situatie zullen onze hypotheekadviseurs rekening houden met verschillende factoren, zoals jouw inkomsten, stabiliteit, branchekennis, ontwikkeling van je omzet/ winst en eventuele eigen inbreng. Ze hebben expertise in het vinden van passende hypotheekoplossingen voor zelfstandig ondernemers, zelfs als je dus pas 1 jaar ervaring hebt.

In een dergelijk geval zullen we bijvoorbeeld in kaart brengen wat je verdiencapaciteit was in loondienst, en of je werkzaam bent in dezelfde branche als waarin je als zelfstandig ondernemer werkzaam bent.

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een hypotheek als zelfstandig ondernemer, raden we je aan om contact op te nemen met één onze hypotheekadviseurs. Ook als je nog helemaal geen woning op het oog hebt is het verstandig om een afspraak te maken.

Samen met je adviseur kunnen we vooraf globaal bepalen met welk inkomen we kunnen rekenen en dus wat de maximale hypotheek zal worden. Dit voorkomt teleurstellingen in de toekomst mocht je pas na aankoop van de woning erachter komen dat de benodigde hypotheek niet haalbaar blijkt te zijn?

Wij kunnen een persoonlijke afspraak met je maken om jouw specifieke situatie te bespreken en je te voorzien van advies op maat. Samen kunnen jullie de mogelijkheden verkennen en een plan opstellen om jouw hypotheekdoelen te verwezenlijken.

Neem vandaag nog contact op met All for Finance en laat onze hypotheekadviseurs je helpen bij het realiseren van jouw droomwoning, zelfs als je minder dan 3 jaar zelfstandig bent.

 

 

 

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op

Lees ook

Lees op onze nieuwspagina meer over actuele onderwerpen.