Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Risicomanagement

Hoe manage jij jouw financiële risico's?

Wat is risicomanagement voor bedrijven?

Vanuit de praktijk weten we dat voor een groot aantal MKB-ondernemers risicomanagement nog onbekend gebied is. Wij helpen u, zowel de directie als uw medewerkers, om u meer bewust te worden van de consequenties en gevolgen van de risico’s die zich binnen het bedrijf kunnen voordoen.

Door het uitvoeren van een zorgvuldige risicoanalyse kunnen we u maatwerk gerichte oplossingen aanbieden. Dit is veelal een combinatie
van beheersmaatregelen die risico’s zullen verkleinen, oftewel preventie. Hiernaast maatregelen die de omvang beperken. Bij deze laatste categorie maatregelen maakt verzekeren een belangrijk onderdeel uit waardoor de u, mocht er onverhoopt schade ontstaan, financiële zekerheid wordt geboden om het bedrijfsproces zo snel mogelijk weer op te starten.

Wij zijn vrijwel dagelijks bezig met het verzekeren van deze risico’s, zodat u zich als ondernemer kan richten op het behalen van uw doelstellingen.

Door het op praktische en begrijpelijke wijze in kaart brengen van uw bedrijfsrisico’s zorgen we ervoor dat u de risico’s leert inschatten en risicomanagement onderdeel wordt van een continu bedrijfsproces. Er worden op deze manier niet alleen risico’s aan het licht gebracht, maar het zorgt er ook voor dat er kansen ontstaan. Een gedegen risicomanagementbeleid draagt bij aan het waarborgen van de continuïteit van een organisatie.

Tips en tricks

Tip 1

Antwoord 1

tip 2

antwoord 2

FAQ

Veelgestelde vragen

Intro tekst

Vraag 1

Antwoord 1

Vraag 2

Antwoord 2

Neem contact met ons op

voor een vrijblijvende kennismaking

Onze specialisten staan voor u klaar. Een kennismaking kan bij ons op kantoor maar een belafspraak of videocall behoren ook tot de mogelijkheden.