Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Financieren van een portefeuille van 16 verhuurde woningen

Lees meer

Client ontvangt inkomen in Dirham en woont in Dubai, komt naar Nederland op termijn

Client wordt betaald in Dirham en woont in Dubai, komt naar Nederland op termijn.

Cliënt is een profvoetballer, voetbalt buiten Europa en heeft hierdoor inkomen in een andere valuta dan de Euro.

Client is een profvoetballer die in de Premier League speelt. Hierdoor ontvangt hij inkomen in een andere valuta dan de Euro.

Client is zelfstandig en heeft daarnaast een portefeuille met 40 verhuurde panden, waaronder panden met gedeeltelijk eigendom.

Client is zelfstandig en heeft daarnaast een portefeuille met 40 verhuurde panden, waaronder parkeerplaatsen, commercieel onroerend goed en particulier onroerend goed. Daarnaast is er ook bij veel panden sprake van gedeeltelijk eigendom.

Cliënt nog géén 1 jaar zelfstandig.

Client heeft woning aangekocht, maar omdat client nog géén 1 jaar zelfstandig was is de aanvraag bij meerdere geldverstrekkers afgewezen. Client komt via via bij ons terecht en wilt graag nog één poging wagen.

Cliënten beide net 1 jaar zelfstandig, inkomen uit ondernemingen onvoldoende.

Een stel heeft een woning gekocht terwijl ze beide pas 14 maanden bezig waren als zelfstandige. Wel beide inkomen uit loondienst ontvangen de afgelopen jaren.

Client wilt nieuwe woning aankopen, maar heeft geen inkomen. Wel vermogen van €1.000.000+

Client heeft geen inkomen uit loondienst en is geen ondernemer. Echter is de klant actief op de aandelenbeurs en genereerd zo zijn eigen vermogen en onttrekt daar inkomen uit.

Client wilt nieuwe woning aankopen, maar niet mogelijk door hoge maandlast en pensioen.

Door de hoge maandlast van €1700 van de huidige hypotheek is er weinig ruimte om vermogen op te bouwen. Daarnaast zijn er door prive tegenslagen nog 3 kredieten afgesloten. Ook hiervoor wordt een aanzienlijke rente voldaan. Daarnaast wordt er in verband met de leeftijd van client (58jr) het toekomstig pensioen meegewogen in een nieuwe situatie.

Financieren van een portefeuille van 16 verhuurde woningen

Het financieren van een dergelijk aantal woningen gaat via een vastgoed financierder waarbij het object zelf het belangrijkste gegeven is en op basis waarvan de hoogte van de verstrekking / mate van de eigen inleg wordt bepaald.

Client heeft meerdere familie hypotheken die overgesloten dienen te worden.

Client heeft meerdere hypotheken waaronder bij haar ex-echtgenoot en haar ex schoonvader. Wil hier graag vanaf en onderbrengen bij de bank. Inkomen op papier niet toereikend.