Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheken

Alles over hypotheken

Het advies

De zoektocht naar een hypotheek die precies aansluit op jouw wensen en behoeften kan overweldigend veel resultaten opleveren. All for Finance ontzorgt je volledig tijdens dit proces. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en verzekeringen kunnen we jouw persoonlijke situatie perfect analyseren. Zo weten we precies waar mogelijke pijnpunten liggen en kunnen we te allen tijde advies op maat leveren dat aansluit op jouw wensen.

Ons maakt het niet uit of je in loondienst bent, een startende ondernemer of jouw concern uit meerdere bedrijven bestaat. Onze ervaring en goede naam maken ons bij veel geldverstrekkers priority partner. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren en hebben we korte lijnen bij de geldverstrekkers zodat je snel terugkoppeling ontvangt.

Het proces

Nadat we jouw situatie geanalyseerd hebben, kiezen we samen de geldverstrekker die hier het beste op aansluit. Om het hele proces zo goed mogelijk te laten verlopen, zullen we op voorhand alle nodige documenten bij je opvragen. Zo krijgen we direct een goed beeld van je situatie wat het verloop zal versnellen.

Op basis van je situatie, wensen en behoeften wordt een advies opgesteld. Voordat we verdere stappen ondernemen spreken we eerst alles samen door. Zo leer je bijvoorbeeld waarom er voor een bepaalde constructie is gekozen. We gaan verder dan alleen de zak met geld en kijken naar lifetime-events zoals de risico’s van vroegtijdig overlijden, arbeidsongeschiktheid of betaalbaarheid van een hypotheek na pensioendatum.

Nadat de aanvraag is ingediend wordt het dossier gecomplementeerd met de aangeleverde stukken die de geldverstrekker wenst te ontvangen. De acceptant controleert of de aanvraag overeenkomt met de werkelijke situatie. Als alles akkoord is en er verder geen vragen meer zijn volgt een bindend aanbod. Na het tekenen van dit bindend aanbod kan er een afspraak ingepland worden met een notaris.

We begrijpen dat dit grote stappen zijn; het kopen van een huis doe je immers niet dagelijks. Weet dat wij gedurende het hele proces naast je staan.

Tips en tricks


Kijk verder dan enkel de hypotheekrente

Hoewel de rente vaak de meeste aandacht krijgt bij het vergelijken van geldverstrekkers, is het cruciaal om verder te kijken dan alleen dit aspect.

Lees hier meer over in dit artikel.

Wist je dat jouw bonus in sommige gevallen meetelt voor je hypotheek?

Krijg jij naast je reguliere salaris ook een extra beloning of bonus? Dan bestaat er een kans dat je deze bonus kunt laten meewegen in je hypotheekaanvraag. Hierdoor kun je mogelijk een hoger bedrag lenen.

Lees hier meer over in dit artikel.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een (eerste) hypotheekgesprek bij jullie?

Het eerste orientatiegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons.

Ik ben minder dan 3 jaar zelfstandig. Kan ik een hypotheek krijgen?

Ja, het is mogelijk om een hypotheek te krijgen als je minder dan 3 jaar zelfstandig bent. Hoewel geldverstrekkers vaak de voorkeur geven aan zelfstandig ondernemers met een langere trackrecord (minimaal 3 jaar), zijn er opties beschikbaar voor starters.

Lees hier meer over in dit artikel.

Ik ben 64+ jaar oud, kan ik een hypotheek krijgen?

Ja, het is mogelijk om op 64-jarige leeftijd of ouder een hypotheek te krijgen. Hoewel er enkele factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden, zijn er genoeg geldverstrekkers die hypotheken verstrekken aan senioren die met pensioen zijn of binnenkort met pensioen gaan en waarvan mogelijk dus het inkomen omlaaggaat.

Lees hier meer over in dit artikel.

Neem contact met ons op

voor een vrijblijvend gesprek

Onze specialisten staan je graag te woord in een persoonlijke kennismaking.