Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verzekeringen voor particulieren

Alles over onze particuliere verzekeringen

Bij All for Finance snappen we dat je persoonlijke bezittingen en gezin voor jou op nummer één staan. Je huis, auto, gezondheid en leven beschermen is ook gewoon heel belangrijk. Daarom hebben we een groot aanbod aan particuliere verzekeringen, zodat je met een gerust hart door het leven kunt gaan.

Elke relatie is uniek en daarom bieden we een persoonlijke service om ervoor te zorgen dat je de juiste verzekeringen krijgt die perfect bij jouw situatie passen. Onze ervaren experts helpen je bij het vinden van de juiste particuliere verzekeringen. Dat kan zijn voor je huis, auto, inboedel, reis of gezondheid. Wij hebben de kennis en expertise om je te begeleiden bij elke stap van het proces en zorgen ervoor dat je begrijpt wat de verschillende soorten dekking inhouden, welke risico’s er gedekt zijn en wat de kosten zijn. Op die manier kun je weloverwogen beslissingen nemen over welke verzekeringen het beste bij jouw situatie passen.

We bieden niet alleen een breed scala aan verzekeringen, maar ook een uitgebreide service die met je meegroeit. Want de wereld om je heen, je leven en behoeften veranderen voortdurend. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw verzekeringen up-to-date blijven en dat jouw dekking evolueert met jouw behoeften. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd de beste bescherming hebt.

Bij All for Finance zetten we altijd die extra stap. Dit betekent dat we niet alleen de juiste verzekeringen aanbieden, maar ook een ijzersterke service. We staan te allen tijde voor je klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Of je nu een vraag hebt, een claim moet indienen of gewoon wat advies nodig hebt. We zijn er voor jou als je ons nodig hebt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het beschermen van wat echt belangrijk voor je is. Onze deskundige experts zijn er voor je om je te helpen de juiste verzekeringen te vinden die passen bij jouw individuele behoeften. We gaan verder dan alleen het verkopen van verzekeringen; we zijn er om je te helpen een veilige en zekere toekomst op te bouwen.

Tips en tricks

Wist je dat een opstalverzekering bij een koopwoning verplicht is?

Een opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning met hypotheek heeft. De opstalverzekering moet ingaan op de dag dat de woning wordt overgedragen of opgeleverd.

Waarom is de herbouwwaarde lager dan de marktwaarde?

Bij de marktwaarde van je woning wordt ook rekening gehouden met de oppervlakte van je grond en de locatie waar je huis staat, bij de herbouwwaarde niet. Wanneer je woning bij brand verloren gaat, dan ben je niet je grond kwijt en kun je de woning op dezelfde plek herbouwen.

 

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben ik verplicht mij te verzekeren?

Als het gaat om verzekeringen, is het belangrijk om te begrijpen dat er geen algemene verplichting is om je te verzekeren. Er zijn echter bepaalde situaties waarin verzekeringen verplicht kunnen zijn.

Lees in dit artikel meer over welke verzekeringen verplicht zijn.

Wat is de toegevoegde waarde van All for Finance ?

Het inschakelen van een tussenpersoon voor jouw schadeverzekeringen biedt tal van voordelen en waardevolle diensten die het proces van het verkrijgen en beheren van jouw verzekeringen aanzienlijk vereenvoudigen. Bij All for Finance begrijpen we het belang van persoonlijk advies en ondersteuning op maat.

Lees in dit artikel meer over de toegevoegde waarde van ons.

Meer weten?

Maak een afspraak of neem direct contact op