Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Abonnementen All for Finance

Je bent hier voor een hypotheek terechtgekomen, maar ons kantoor doet veel meer dan alleen adviseren en bemiddelen op het gebied van hypotheken. Wij geven financiële planning, pensioenadvies, verzorgen je belastingaangifte, brengen je inkomensrisico’s in kaart en wij adviseren, bemiddelen en beheren schadeverzekeringen. Onze dienstverlening stopt niet na het tekenen van de akte bij de notaris of het versturen van een polis. In ieders leven doen er zich allerlei veranderingen voor welke invloed kunnen hebben op jouw financiële situatie. Uit ons klantenbestand is gebleken dat cliënten behoefte hebben aan méér dan één keer een product adviseren en bemiddelen en een lifetime coach. Zij hechten waarde aan een duurzame relatie waarin er constant wordt ingespeeld op hun persoonlijke situatie.

Om dit te kunnen waarborgen werken wij met verschillende abonnementen

€9,90 per maand per dossier

Financieel fit
abonnement

Wij hebben één keer per jaar een contactmoment om te beoordelen of er iets aangepast moet worden in jouw situatie zodat je financieel fit blijft. Dit kan betrekking hebben op de inkomensrisico’s, schade risico’s of je juist wijzen op mogelijke kansen. Met dit abonnement beheren wij al jou producten inclusief je schadeverzekeringen. Op deze manier kunnen wij makkelijk inspelen op wijzigingen in je persoonlijke situatie of wijzigingen die eraan zitten te komen en waarborgen we dat je in ieder geval 1 keer per jaar wordt gewezen op welke impact welke verandering heeft op je financiële huishouden.

Contact

1 pers: €19 per maand
2 pers: €25 per maand

Combinatie Financieel fit (50% korting) + belasting abonnement * (Meest gekozen)

Wij verzorgen elk jaar je belastingaangifte en zorgen dat deze fiscaal zo voordelig mogelijk op tijd wordt ingediend bij de Belastingdienst.

Contact

0,50% fee in beleggingsrekening

Beleggingsabonnement

Beleggingsproducten zijn gericht op de langere termijn. Het is daarom van belang dat je regelmatig vinger aan de pols te houdt over de ontwikkeling van de waarde, te bekijken of het doelkapitaal behaald gaat worden én dat jouw product wordt aangepast aan veranderende omstandigheden.

Een beleggingsrekening brengt extra, specifieke werkzaamheden met zich mee. Hiervoor plannen wij jaarlijks een contactmoment. Met deze aanvulling bovenop jouw financieel fit abonnement houden we jouw belegging samen up-to-date.

Contact

1 pers: €9,95 per maand
2 pers: €15 per maand

Pensioen abonnement 3e pijler

Voor elke client in loondienst of ondernemer die een pensioengat heeft, gaan wij proactief contact opnemen om de jaarruimte en de reserveringsruimte jaarlijks in kaart te brengen om zodoende een goed pensioen op te bouwen.

Contact