Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vastgoedhypotheek

Op zoek naar een financiering voor de aanschaf van je eigen bedrijfspand, woon- winkelpand, commercieel vastgoed of particulier verhuurde woning?

All for Finance is jouw betrouwbare partner voor alle financieringsvragen met betrekking tot vastgoed. Samen met jou bekijken we welke financiering het beste bij jouw object past. Hieronder vind je informatie over de verschillende soorten vastgoedobjecten die vaak onze aandacht krijgen.

Bedrijfswoning / loods (combinatiepand)

Een complexe financieringsaanvraag kan zich voordoen bij een bedrijfswoning met daarbij een loods die voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Hoewel deze panden vaak aantrekkelijk geprijsd zijn, zijn ze minder courant vanwege hun industriële bestemming. Hierdoor zijn niet alle geldverstrekkers bereid ze te financieren. All for Finance heeft echter oplossingen voor je klaarliggen. We kunnen een combinatie van particuliere en zakelijke financieringen aanbieden om je project te realiseren. Graag lichten we dit verder toe in een persoonlijk gesprek.

Commercieel vastgoed

Bij commercieel vastgoed gaat het om bedrijfsruimten die niet voor eigen gebruik zijn bestemd. Denk aan (woon)-winkelpanden, kantoren en woningcomplexen voor verhuur. Traditionele grootbanken trekken zich steeds meer terug uit het financieren van dergelijke panden. Gelukkig hebben zich nieuwe partijen op de markt gemeld om dit gat op te vullen. All for Finance helpt je bij het vinden van een geschikte financiering voor uw pand. We bieden maatwerkoplossingen, waarbij de haalbaarheid van de financiering afhangt van verschillende factoren, zoals de ligging, markthuur, verhuurbaarheid en energielabel van het pand. Laat ons je adviseren.

Vastgoed voor eigen gebruik

Als ondernemer die van plan is zijn eigen pand te kopen, spreken we van vastgoed voor eigen gebruik. Het voordeel van dergelijke panden is dat je na verloop van tijd volledig eigenaar wordt. All for Finance analyseert je financiële situatie en luistert naar jouw wensen. Op basis daarvan bieden we je een compleet advies en bepalen we samen met jou welke geldverstrekker op jouw project het beste aansluit. Met meer dan 40 geldverstrekkers waarmee we samenwerken, vergroten we je kans op succes aanzienlijk.

Bij het afsluiten van een vastgoedhypotheek is het belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden en de rentetarieven. Daarnaast is het verstandig om een deskundige te raadplegen die je kan helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Bij All for Finance bieden wij verschillende mogelijkheden voor het afsluiten van een vastgoedhypotheek. Wij hebben jarenlange ervaring in financieringen voor de vastgoedsector en kunnen je bij uitstek helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

All for finance denkt met je mee

Tips en tricks

Wist je dat je bij een vastgoed financiering altijd minimaal 20 a 30% eigen geld moet inbrengen?

Wil je vastgoed financieren dan zal vrijwel iedere bank vragen om een eigen inbreng. Iedere geldverstrekker hanteert hiervoor andere voorwaarden, maar doorgaans wordt een eigen inbreng van 20% tot 30% gevraagd.

Wist je dat het niet noodzakelijk is om de Nederlandse identiteit te hebben voor het verkrijgen van een vastgoedfinanciering?

Het is niet noodzakelijk om de Nederlandse identiteit te hebben om in aanmerking te komen voor een vastgoedfinanciering. Indien je woonachtig bent in de Europese Unie of een geldig verblijfsdocument bezit, dan kom je in de regel in aanmerking voor een vastgoedfinanciering.

FAQ

Veelgestelde vragen

Is er een taxatierapport noodzakelijk bij het aanvragen bij een vastgoedfinanciering?

Het vastgoed waarvoor je de vastgoedfinanciering aanvraagt, dient getaxeerd te worden. Om te voorkomen dat je voor verassingen komt te staan, zullen wij je laten weten bij welke taxateur zo’n rapport opgesteld moet worden. Elke financier heeft zo z’n eigen eisen en je wil voorkomen dat je twee keer moet betalen.

Hoeveel moet ik aflossen als ik een deel van mijn vastgoed verkoop?

Afhankelijk van de gekozen geldverstrekker kunnen wij inzichtelijk maken welk bedrag je moet aflossen.

Interesse in hulp bij het regelen van een vastgoedhypotheek?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Onze specialisten staan voor u klaar. Een kennismaking kan bij ons op kantoor maar een belafspraak of videocall behoren ook tot de mogelijkheden.

Telefoonnummer
0203458715