Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verzekeringen voor ondernemers – MKB

Alles over onze verzekeringen voor ondernemers en MKB

Het runnen van een bedrijf brengt veel uitdagingen met zich mee. Van het beheren van je cashflow tot het aantrekken van nieuwe klanten, er is altijd wel iets om aan te werken. Maar weet je wat nog belangrijker is dan dat alles? Je bedrijf beschermen tegen risico’s. Op die manier kun jij je concentreren op wat écht belangrijk is: de groei van je bedrijf.

Bij All for Finance hebben we de kennis en ervaring om je te helpen bij het identificeren van specifieke risico’s die jouw bedrijf loopt en om je de beste oplossingen op maat te bieden. Zonder zorgen over de gevaren die op de loer liggen.

Daarnaast is het beperken van risico’s belangrijk voor elk bedrijf. Of je nu een piepklein bedrijfje hebt of een gigantisch imperium runt, wij weten precies hoe we je kunnen helpen bij het identificeren van potentiële risico’s. En we bieden maatwerk oplossingen die perfect passen bij jouw unieke situatie.

Eerst willen onze experts je bedrijf tot in de kern leren begrijpen. Zo kunnen we pas echt op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden op het gebied van verzekeringen en risicomanagement die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Van bescherming tegen aansprakelijkheidsclaims, bedrijfsschade of cyberaanvallen, wij hebben de knowhow en ervaring om te helpen bij het beheersen van de risico’s die je bedrijf loopt.

Bij All for Finance gaan we verder dan alleen het aanbieden van de best mogelijke verzekeringen en risicomanagementoplossingen. Onze consultants staan voor je klaar om  te helpen bij elke stap van het proces en ervoor te zorgen dat je de beste service en ondersteuning krijgt die er is.

Wilt je graag meer informatie over je opties? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen bij het beschermen en laten groeien van je bedrijf Nu en in de toekomst.

Tips en tricks

Denk ook aan Cyber criminaliteit

Cyber criminaliteit komt steeds vaker voor en ook kleinere bedrijven krijgen hier steeds meer last van. Vraag bij onze specialist een gratis Cyber Scan aan en ontdek hoe veilig jouw data is.

Wist je dat een aansprakelijkheidsverzekering verplicht kan zijn

Veel opdrachtgevers stellen een aansprakelijkheidsverzekering verplicht bij het aangaan van een nieuwe opdracht. Wees dit voor en zet dit op je todo lijst als je een bedrijf wilt gaan starten.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ben ik verplicht mij te verzekeren?

Als het gaat om verzekeringen, is het belangrijk om te begrijpen dat er geen algemene verplichting is om je te verzekeren. Er zijn echter bepaalde situaties waarin verzekeringen verplicht kunnen zijn.

Wat is de toegevoegde waarde van All for Finance?

Het inschakelen van een tussenpersoon voor jouw schadeverzekeringen biedt tal van voordelen en waardevolle diensten die het proces van het verkrijgen en beheren van jouw verzekeringen aanzienlijk vereenvoudigen. Bij All for Finance begrijpen we het belang van persoonlijk advies en ondersteuning op maat.

Neem contact met ons op

voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Onze specialisten staan voor u klaar. Een kennismaking kan bij ons op kantoor maar een belafspraak of videocall behoren ook tot de mogelijkheden.