Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inkomensrisico’s

Inkomensrisico's

Je kunt onverwacht getroffen worden door ziekte, werkloosheid, of zelfs het verlies van een partner, wat een aanzienlijke impact kan hebben op je financiële stabiliteit. Tijdens deze uitdagende tijden blijven je huur of hypotheekverplichtingen echter doorlopen. Om jezelf te beschermen tegen financiële tegenvallers, overweeg het afsluiten van een inkomensverzekering.

Er zijn verschillende soorten beschikbaar, waaronder verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en hypotheekbescherming, die je kunnen helpen om deze financiële lasten te dragen. We kunnen je deskundig adviseren bij het kiezen van de juiste verzekering voor jouw situatie.

In de subdiensten lees je meer over alle soorten inkomensverzekeringen.

Tips en tricks

Wist je dat 1 op de 4 ondernemers arbeidsongeschikt raakt?

Vaak denken we dat arbeidsongeschiktheid ons niet overkomt. Toch raakt 1 op de 4 ondernemers arbeidsongeschikt. En helaas blijft het aantal arbeidsongeschikte zzp’ers alleen maar groeien. Volgens Adfiz, een branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs, is 50% van de ondernemers tussen 35 en 65 jaar langer dan 90 dagen arbeidsongeschikt geweest. En 14% is zelfs langer dan 5 jaar arbeidsongeschikt.

Wist je dat wij altijd een uitgebreid advies geven over inkomensrisico’s bij een hypotheek?

De adviseurs van All for Finance geven bij een hypotheekaanvraag ook altijd uitgebreid advies over de inkomensrisico’s.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe bouw ik pensioen op?

Het opbouwen van pensioen is een belangrijke stap om financiële zekerheid te creëren voor jouw toekomstige pensioenjaren. Bij All for Finance begrijpen we het belang van pensioenopbouw en bieden we expertise en advies om je te helpen bij het opbouwen van jouw pensioen.

Lees in dit artikel meer over hoe je pensioen opbouwt.

Waarom sluit je een woonlastenverzekering af?

Een woonlastenverzekering keert een bedrag uit als je door arbeidsongeschiktheid of werkloosheid te maken krijgt met een forse inkomensdaling. Dankzij die verzekering kun je ondanks je lagere inkomen toch je woonlasten blijven betalen. Je verzekeraar keert maandelijks een bedrag uit dat je kunt gebruiken om voor je lasten te betalen.

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ons team van specialisten helpt je graag. Een kennismaking kan bij ons op kantoor maar ook telefonisch of een videocall behoren tot de mogelijkheden.