Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cliënt is een profvoetballer, voetbalt buiten Europa en heeft hierdoor inkomen in een andere valuta dan de Euro.

Cliënt is een profvoetballer, voetbalt buiten Europa en ontvangt hierdoor inkomen in een andere valuta dan de Euro.

Complexiteit:

Variabel inkomen, toekomst perspectief, inkomen in een andere valuta dan de Euro en koopt een soort van Pied-a-terre. Na genoeg geen enkele geldverstrekker verstrekt een hypotheek als het inkomen wordt genoten in een andere valuta dan de Euro. Ook is de bestendigheid van het inkomen van een profvoetballer lastig te bepalen en gaat hem om een hypotheek hoger dan 1 miljoen.

Toegevoegde waarde van All For Finance:

Wij hebben vooraf de casus voorgelegd aan een geldverstrekker en acceptant waar we heel veel zaken mee doen. Positieve punten: client was/is relatief jong dus nog een lange carrière voor de boeg. Had al €500.000,- in zijn CFK zitten (soort van pensioen voor profvoetballers dat jaarlijks gaat uitkeren na zijn carrière). Brengt €300.000,- eigen geld in en heeft zodoende aangetoond te kunnen sparen op basis van zijn huidige salaris. Is bereid om nog eens €300.000,- versneld af te lossen in 7jr. Gezien het contract van meneer was de kans groot dat hij de gehele hypotheek in 10jr zou kunnen aflossen nog afgezien van eventuele transfers en/of bonussen.

In het desbetreffende land waar client speelt, werkt men met een gebroken boekjaar dus om een gemiddeld inkomen te bepalen over de afgelopen 3jr was het een puzzel om de juiste documenten te verzamelen. Door samen met de boekhouder een chronologische volgorde te maken van de loonstroken met cumulatieve, jaaropgave en de IB-aangifte was het voor de acceptant van de bank zo makkelijk mogelijk gemaakt om het gemiddelde inkomen te herleiden. Daarnaast had client nog een getekend contract voor 2 seizoenen.

Op basis van deze voorwaarden is de financiering aangevraagd en binnen 5 werkdagen het finaal akkoord afgegeven.

 

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op