Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Client is zelfstandig en heeft daarnaast een portefeuille met 40 verhuurde panden, waaronder panden met gedeeltelijk eigendom.

Client is zelfstandig en heeft daarnaast een portefeuille met 40 verhuurde panden, waaronder parkeerplaatsen, commercieel onroerend goed en particulier onroerend goed. Daarnaast is er ook bij veel panden sprake van gedeeltelijk eigendom.

Complexiteit:

Huurinkomsten worden bij veel geldverstrekkers niet meegenomen, of enkel als een client maximaal 3 a 4 verhuurde panden heeft. Daarnaast nemen de meeste geldverstrekkers enkel huurinkomsten mee van particulier verhuurde panden en niet van winkels, kantoren en garage boxen etc. Ook hanteren de meeste geldverstrekkers een hele grote fictieve afslag als er sprake is van een financiering op het verhuurde pand. Betrof daarnaast een hypotheek boven de 1milj. Waardoor veel geldverstrekkers afvallen omdat ze geen hypotheken verstrekken boven de 1 milj.

Toegevoegde waarde van All For Finance:

We hebben door de hele portefeuille uit te pluizen een heel helder overzicht gemaakt per pand, soort pand, waarde pand, huurinkomsten, schriftelijke bijschrijving van de huur, getekend huurcontract per pand etc.

Hierdoor was het voor de acceptant van de bank heel snel en gemakkelijk te herleiden wat de totale huurinkomsten per soort pand was, wat de verhouding was tussen de waarde van alle panden en de totale financiering met de bijbehorende financiële verplichting. Vervolgens was het voor de acceptant heel eenvoudig om een inkomen vast te stellen uit de verhuur.

Na het afgegeven inkomen uit de verhuur was de financiering binnen 5 werkdagen rond.

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op