Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cliënt nog géén 1 jaar zelfstandig.

Client heeft woning aangekocht, maar omdat client nog géén 1 jaar zelfstandig was is de aanvraag bij meerdere geldverstrekkers afgewezen. Client komt via via bij ons terecht en wilt graag nog één poging wagen.

Complexiteit:

Op basis van het standaard beleid bij de meeste geldverstrekkers kan er géén inkomen worden vastgesteld voor deze client omdat de client minimaal 1 kalender jaar zelfstandig dient te  zijn en is de aanvraag bij meerdere geldverstrekkers afgewezen.

Toegevoegde waarde van All For Finance:

Client is sinds 3 maanden zelfstandig als consultant werkzaam. De opdrachtgever is het bedrijf waarvoor hij werkte. Client heeft een opdracht van minimaal 1jr voor X aantal uur per week.

Gezien het opleidingsniveau, de werkervaring, het inkomen dat meneer verdiende in de afgelopen 3jr in loondienst en het feit dat we in principe de winst kunnen vaststellen voor het gehele jaar vonden wij het verantwoord om ondanks dat client pas 3 maanden zelfstandig is toch al een inkomen aan hem toe te kennen.

Bijkomende factoren waarom het verantwoord was: We hadden slechts 75% van het inkomen nodig voor de betaalbaarheid van de hypotheek en client bracht €100.000,- eigen middelen in dus de geldverstrekker hoeft niet 100% van de marktwaarde te financieren.

Omdat we al jaren lang samenwerken met verschillende partijen weten we bij welke geldverstrekker we een dergelijke aanvraag kunnen indienen, we hebben de zaak vooraf bij een senior acceptant voorgelegd en toegelicht. De hypotheek is vervolgens binnen 2 werkdagen akkoord bevonden.

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op