Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Client wilt nieuwe woning aankopen, maar niet mogelijk door hoge maandlast en pensioen.

Client heeft een koopwoning in Amsterdam en wenst heel graag een andere woning aan de grachtengordel te kopen. Meer toegankelijk ook indien client ouder wordt.

Complexiteit:

Door de hoge maandlast van €1700 van de huidige hypotheek is er weinig ruimte om vermogen op te bouwen. Daarnaast zijn er door prive tegenslagen nog 3 kredieten afgesloten. Ook hiervoor wordt een aanzienlijke rente voldaan. Daarnaast wordt er in verband met de leeftijd van client (58jr) het toekomstig pensioen meegewogen in een nieuwe situatie.

Client zit door deze beperkingen “vast/gevangen” in de huidige woning en een nieuwe woning kopen is niet mogelijk.

Toegevoegde waarde van All For Finance:

Wij hebben eerst de huidige situatie aangepakt: Aan de hand van de toenmalige lage rentestand hebben wij de maandlast van de bestaande hypotheek met €1000 kunnen verlagen. Ook hebben wij de openstaande kredieten om kunnen zetten in een hypotheek. Daarmee is nog eens  €300 per maand extra voor de client bespaard.

Daarna geprepareerd om alsnog een nieuwe woning te kunnen kopen. Doordat we bij het aanpassen van de rente rekening hebben gehouden met de pensioenleeftijd en een zeer lange rentevast periode hebben geadviseerd was het een half jaar later opeens wel mogelijk om een nieuwe woning aan te kopen. En zelfs zonder dat de huidige hypotheeklast werd verhoogd.

En onmogelijke droom werd opeens werkelijkheid.

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op