Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cliënten beide net 1 jaar zelfstandig, inkomen uit ondernemingen onvoldoende.

Een stel heeft een woning gekocht terwijl ze beide pas 14 maanden bezig waren als zelfstandige. Wel beide inkomen uit loondienst ontvangen de afgelopen jaren.

Complexiteit:

Doorgaans is het zo dat een bank 75% van het inkomen kan meenemen omdat zij relatief kort bezig zijn. In dit geval zou dat niet genoeg zijn en kon de koop niet doorgaan. Ook met 100% van het inkomen uit de ondernemingen zou het niet voldoende zijn omdat ze relatief kort bestonden was de winst nog bescheiden. Zij waren al bij een andere tussenpersoon geweest en die heeft aangegeven dat het niet mogelijk was om de beoogde woning te financieren met een hypotheek.

Toegevoegde waarde van All For Finance:

We hebben gekeken naar de verdiencapaciteit van de aflopen 3 jaar van beide cliënten, in plaats van alleen het inkomen uit de ondernemingen. Hierin zijn alle inkomsten meegenomen, zowel het gedeelte in loondienst als het inkomen uit de ondernemingen. Zij waren nog een aantal maanden in loondienst terwijl ze al voor zichzelf waren begonnen.  Hierdoor is het gemiddelde inkomen van de afgelopen 3 jaren een stuk hoger dan alleen het inkomen uit ondernemen. Met maatwerk en goede onderbouwing naar de geldverstrekker toe is het gelukt om een financiering te krijgen en de woning te kopen.

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op