Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwbouwwoning aankopen

Wat komt er kijken bij

Overweeg je de aanschaf van een nieuwbouwwoning? Dan is het belangrijk om te begrijpen wat er allemaal bij komt kijken. Het aankopen van een nieuwbouwhuis verloopt namelijk anders dan bij een bestaande woning. We staan klaar om je te adviseren en ondersteunen je graag bij dit proces.

De belangrijkste kenmerken van nieuwbouw

  • Een nieuwbouwwoning is duurzaam, dat betekent meer wooncomfort en lagere energielasten.
  • De eerste jaren heb je weinig tot geen onderhoudskosten.
  • Je hebt meestal opties voor de indeling van de woning via meer- en minderwerk.
  • Je betaalt geen overdrachtsbelasting.
  • Vaak is er sprake van een loting of toewijzing door een projectontwikkelaar.
  • Tussen de koop en overdracht zit vaak een lange periode. Als je al een huis hebt, krijg je vaak langer te maken met dubbele woonlasten.

Financiële check

Sta je op het punt om je in te schrijven voor een nieuwbouwwoning? Dan is het steeds vaker vereist om vooraf te kunnen aantonen dat je in aanmerking komt voor een hypotheek. Onze Financiële Check biedt jou deze zekerheid.

Wat houdt de Financiële Check in? Het is een document dat je voorafgaand aan je inschrijving op een woning moet aanleveren, vooral bij nieuwbouwprojecten. Hierin verklaart onze adviseur op basis van de door jou verstrekte gegevens dat er geen verwachte problemen zijn met betrekking tot het verkrijgen van de benodigde financiering.

Onze adviseur analyseert jouw financiële gegevens om te bepalen of de aankoop van een nieuwbouwwoning financieel haalbaar is. Je ontvangt vervolgens een schriftelijke bevestiging, die je kunt uploaden bij je online inschrijving voor het project.

Hoewel de Financiële Check geen officiële goedkeuring van de bank is, biedt het wel een waardevolle indicatie of de aankoop van een nieuwbouwwoning in het desbetreffende project voor jou haalbaar is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het aanvragen van een Financiële Check!

Maak nu een afspraak voor een gratis financiële check!

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden wij nu de mogelijkheid om uw afspraak voor de financiële check online in te plannen. Of u nu liever telefonisch overlegt of een persoonlijke videocall prefereert, wij staan klaar om u te helpen.

Afspraak maken

Financiële check

Hoe bereid ik me voor?

 

Om de financiële check uit te kunnen voeren vragen wij u vriendelijk om voorafgaand aan uw afspraak een aantal documenten aan ons toe te sturen, waaronder:

  • Loonstrook of indien zelfstandig uw jaarrekeningen en aangiften IB van de afgelopen 3 jaar
  • Uitdraai BKR (Bureau Krediet Registratie)
  • UWV verzekeringsbericht
Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Ons team van financiële experts staat voor u klaar!

Stel uw vraag/vragen via het formulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een reactie.

Nieuwbouwwoning

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons

Arranging financing for your new home can be quite a difficult process, but Erik and his team made it a great experience. Professional guidance, personal contact, excellent market expertise, mixed with an easy-going, friendly approach. Erik was there for me along the whole process, for any questions or dilemmas I had, helping me decide on choosing the right option for me. I appreciated being informed about everything in English, especially receiving a detailed report about my mortgage and various possible scenarios. I cannot recommend Erik and his team enough.

-Mirjana

Perfect custommade financieel advies! Zeer goed in toepassen van (specifieke) kennis over hypotheken en inrichten van je financiën. Neemt de tijd om duiding te geven en zo als klant de juiste keuzes te maken. Bedankt Willard!

-Tijmen

Willard denkt altijd proactief mee.

-Maarten

We are living in the Netherlands for only a few months and sometimes it’s difficult to understand some rules and procedures. Great thanks, Mischa. Now we’ll have our own apartment.

Via een kennis is All for finance ons aangeraden en hier hebben we absoluut geen spijt van. Voor ons was een pluspunt de (snelle) communicatie en het volledige advies wat ons gegeven is. het kopen van een eerste huis is een grote stap, en een jungle van regels/wetten en valkuilen. Gelukkig heeft Erik ons hier stap voor stap in meegenomen en hebben wij zonder zorgen op tijd onze hypotheek gekregen. Tevens is de snelheid van handelen erg goed gegaan. Binnen enkele weken was alles geregeld.

-Charlotte

Zeer prettig contact, veel persoonlijke aandacht en ze investeren op voorhand al veel tijd in het oplijnen van alle benodigde informatie, hoewel zij dan nog geen garantie hebben dat je de hypotheek via hen afsluit. Dit onderscheid hen van andere adviseurs en hierdoor kon ik heel snel schakelen wanneer nodig, wat voor mij het verschil heeft gemaakt op de overspannen Amsterdamse woningmarkt.

-Jan-Geert

Willard & alll for finance zijn vakmensen, heldere uitleg, snel over tot actie, en komen hun afspraken precies na.

-Pepijn

Gedurende de afgelopen jaren hebben wij een aantal keer hypotheek en financieel advies ingewonnen bij Jason (All for Finance). Er wordt telkens uitgebreid de tijd genomen om in te zoomen op onze persoonlijke situatie om vervolgens een goed doordacht advies te geven met onderbouwing. Een erg prettige en persoonlijke samenwerking.

-Vincent