Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Ik ben een arts of advocaat in opleiding, kan ik een hypotheek krijgen?

Ja, als arts of advocaat in opleiding is het mogelijk om een hypotheek te krijgen ondanks dat je wellicht een tijdelijk contract hebt. Geldverstrekkers zijn vaak bereid om hypotheken te verstrekken aan professionals in de medische en juridische sector, zelfs als ze nog in opleiding zijn. Ook zijn geldverstrekkers bereid om een hypotheek te verstrekken die wellicht hoger is dan dat je nu op je huidige inkomen maximaal kan krijgen, omdat ze bereid zijn om met je toekomstige inkomen te rekenen.

Bij het beoordelen van een hypotheekaanvraag voor een arts of advocaat in opleiding zullen geldverstrekkers rekening houden met verschillende factoren, zoals:

1.       Toekomstig inkomen: Geldverstrekkers begrijpen dat je als arts of advocaat in opleiding op termijn een hoger inkomen kunt verwachten na het afronden van je opleiding. Ze kunnen je toekomstige inkomensvooruitzichten meewegen bij het beoordelen van je hypotheekaanvraag.

2.       Arbeidsperspectief: De medische en juridische sector bieden over het algemeen goede arbeidsperspectieven. Geldverstrekkers kunnen kijken naar de vraag naar artsen of advocaten en de verwachte carrièremogelijkheden om de stabiliteit van je inkomen in de toekomst te beoordelen.

3.       Ouders garant staan: Er zijn banken die bereid zijn om een hogere hypotheek te verstrekken dan op basis van je inkomen eigenlijk verantwoord is als ouders hoofdelijk mee tekenen op de hypotheek akte. Je moet zelf minimaal 75% van de totale hypotheek kunnen betalen met je huidige inkomen, daarnaast moet het in de lijn der verwachting liggen dat binnen 10jr je inkomen is gestegen naar een niveau op basis waarvan je de volledige hypotheek kan betalen én je ouders moeten kunnen aantonen dat zij op hun inkomen 25% van de totale hypotheek kunnen dragen.

Het is raadzaam om contact op te nemen met een hypotheekadviseur die ervaring heeft met het verstrekken van hypotheken aan professionals in de medische en juridische sector. Zij kunnen je helpen bij het beoordelen van je specifieke situatie, je adviseren over de mogelijkheden en je begeleiden bij het hypotheek aanvraagproces.

All for Finance heeft hypotheekadviseurs die bekend zijn met de specifieke behoeften en uitdagingen van professionals in de medische en juridische sector. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs en ontdek de hypotheekmogelijkheden die bij jou passen, zelfs tijdens je opleiding.

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op

Lees ook

Lees op onze nieuwspagina meer over actuele onderwerpen.