Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Ik wil mijn woning verduurzamen, welke opties zijn er om dit te financieren?

Als je je woning wilt verduurzamen, zijn er verschillende financieringsopties beschikbaar. Hier zijn enkele mogelijkheden om de kosten van verduurzaming te dekken:

1.       Subsidies en stimuleringsregelingen: Controleer of er subsidies of stimuleringsregelingen beschikbaar zijn voor energiebesparende maatregelen in jouw regio. Overheden en instanties kunnen financiële ondersteuning bieden in de vorm van subsidies, leningen met lage rente of belastingvoordelen. Kijk bijvoorbeeld op www.svn.nl welke subsidies jouw gemeente aanbieden.

2.       Nationale Energiebespaarfonds (NEF): Het NEF is een fonds dat leningen verstrekt voor energiebesparende maatregelen in woningen. Deze leningen hebben vaak gunstige voorwaarden, zoals een lage rente en een lange looptijd. Je kunt het NEF raadplegen om te zien of je in aanmerking komt voor een lening.

3.       Groene leningen: Sommige financiële instellingen bieden speciale leningen aan voor duurzame investeringen, zoals energiebesparende maatregelen. Deze leningen kunnen gunstige voorwaarden hebben en lagere rentetarieven dan reguliere leningen.

4.       Hypotheekverhoging: Als je al een hypotheek hebt, kun je overwegen om je bestaande hypotheek te verhogen om de kosten van de verduurzaming te financieren. Dit kan mogelijk tegen een lager rentetarief dan andere financieringsopties. Houd er rekening mee dat je maandelijkse hypotheeklasten zullen toenemen.

5.       Persoonlijke lening: Een persoonlijke lening kan een optie zijn om de kosten van verduurzaming te financieren. Dit is een lening met een vast rentepercentage en een vaste looptijd. Let op de rentetarieven en voorwaarden bij verschillende kredietverstrekkers om de beste deal te vinden.

Bij All for Finance hebben we hypotheekadviseurs die ervaring hebben met verduurzaamheidsleningen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

 

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op

Lees ook

Lees op onze nieuwspagina meer over actuele onderwerpen.