Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Kan ik een hypotheek krijgen als ik géén vast contract heb?

Ja, het is mogelijk om een hypotheek te krijgen als je tijdelijk in dienst bent of in dienst bent bij een uitzendbureau. Hoewel uitzendwerk en flexibele contracten van invloed kunnen zijn op het verkrijgen van een hypotheek, zijn er genoeg geldverstrekkers die hypotheekmogelijkheden bieden aan mensen met een uitzendcontract.

Bij het beoordelen van jouw hypotheekaanvraag zullen geldverstrekkers over het algemeen kijken naar verschillende factoren, waaronder:

Inkomensstabiliteit: Geldverstrekkers willen zekerheid dat je een stabiel inkomen hebt om de hypotheeklasten te kunnen dragen. Hoewel uitzendwerk doorgaans flexibeler is, kan een aantoonbaar en consistent inkomenspatroon in combinatie met een langere werkgeschiedenis positief bijdragen aan het verkrijgen van een hypotheek. In de regel zal de bank willen weten welk inkomen je hebt verdiend in de afgelopen 3 jaar en daarvan het gemiddelde nemen.

Arbeidsverleden: De duur van jouw arbeidsverleden kan van belang zijn. Geldverstrekkers kunnen vragen om informatie over jouw werkgeschiedenis, zoals het aantal jaren dat je in dienst bent bij het uitzendbureau en eventuele eerdere werkervaring in dezelfde sector. Een extra document waar de bank om kan vragen kan bijvoorbeeld een Curriculum Vitae (CV) zijn

Financiële situatie: Jouw algehele financiële situatie, inclusief eventuele schulden en uitgaven, zal ook worden geëvalueerd door geldverstrekkers.

All for Finance begrijpt dat iedere situatie uniek is en we hebben hypotheekadviseurs die ervaring hebben met het verstrekken van hypotheekadvies aan mensen met een uitzendcontract. Onze adviseurs kunnen jouw specifieke situatie beoordelen, je helpen bij het verzamelen van de benodigde documenten en je begeleiden bij het hypotheekaanvraagproces.

Neem contact op met All for Finance om een afspraak te maken met een van onze hypotheekadviseurs. Samen kunnen we jouw mogelijkheden bespreken en de beste hypotheekoplossing vinden die past bij jouw persoonlijke omstandigheden, inclusief jouw dienstverband bij het uitzendbureau.

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op

Lees ook

Lees op onze nieuwspagina meer over actuele onderwerpen.