Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Kan ik met een BKR-registratie een hypotheek krijgen?

Het hebben van een BKR-registratie hoeft niet per se een struikelblok te zijn bij het verkrijgen van een hypotheek. Het Bureau Kredietregistratie (BKR) is een instantie die kredietgegevens bijhoudt van consumenten in Nederland. Wanneer je bijvoorbeeld een lening, krediet of hypotheek hebt afgesloten, wordt dit geregistreerd bij het BKR.

Een BKR-registratie kan variëren van een positieve registratie, waarbij je altijd netjes aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan, tot een negatieve registratie, waarbij er betalingsachterstanden zijn geweest. Deze registraties blijven nog 5 jaar zichtbaar in het BKR-register na de werkelijke aflossing van de het krediet.

Bij het beoordelen van een hypotheekaanvraag kijken geldverstrekkers naar verschillende factoren, waaronder je inkomen, de hoogte van de hypotheek, je financiële situatie en ook je BKR-registratie. Het is belangrijk om te weten dat geldverstrekkers een zekere mate van risico willen vermijden en daarom voorzichtig kunnen zijn bij het verstrekken van een hypotheek aan iemand met een negatieve BKR-registratie. Het is belangrijk om te realiseren dat het hebben van een BKR-registratie invloed kan hebben op het maximale hypotheekbedrag dat je kunt krijgen, omdat er sprake is van een financiële verplichting. Ook kan het zijn dat je beperkt bent in de keuze van geldverstrekkers.

Om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een hypotheek met een BKR-registratie, is het raadzaam om contact op te nemen met een hypotheekadviseur. Onze hypotheekadviseur kan je helpen bij het vinden van geldverstrekkers die bereid zijn om hypotheken te verstrekken aan mensen met een BKR-registratie en je begeleiden tijdens het hypotheek aanvraagproces. Tevens kun je zelf je geregistreerde kredieten inzien via www.mijnkredietoverzicht.bkr.nl/inloggen

Bij All for Finance hebben we hypotheekadviseurs die ervaring hebben met het aanvragen van een hypotheek met BKR-registratie. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op

Lees ook

Lees op onze nieuwspagina meer over actuele onderwerpen.