Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Kan ik mijn overwaarde verzilveren?

Ja, het is mogelijk om de overwaarde van jouw woning te verzilveren. Het verzilveren van overwaarde betekent dat je gebruikmaakt van de waardestijging van jouw woning om extra geld vrij te maken, zonder dat je hoeft te verhuizen.

Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

1.       Verhoging van de hypotheek: Als jouw woning in waarde is gestegen, kun je overwegen om jouw bestaande hypotheek te verhogen. Dit stelt je in staat om extra geld vrij te maken op basis van de overwaarde. Het bedrag dat je kunt lenen, is afhankelijk van de waardestijging van jouw woning en jouw inkomenssituatie.

2.       Opeet hypotheek of overwaarde hypotheek: Een opeet hypotheek of overwaarde hypotheek is specifiek ontworpen om de overwaarde van jouw woning te verzilveren. Met deze hypotheekvorm kun je periodiek bedrag of een eenmalig bedrag ontvangen op basis van de overwaarde, zonder dat je direct hoeft af te lossen. Het uitgekeerde bedrag wordt uiteindelijk terugbetaald wanneer de woning wordt verkocht. De rente wordt bij de hypotheek bij geschreven dus de maandlasten blijven gelijk ondanks de verhoging.

3.       Beperkingen overwaarde hypotheek of Opeet hypotheek: dit product is bedoeld voor senioren. Je kunt hier alleen gebruik van maken als je (bijna) met pensioen bent.

Bij All for Finance hebben we hypotheekadviseurs die ervaring hebben met het verzilveren van overwaarde. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het benutten van de overwaarde van jouw woning.

 

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op