Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Kan ik mijn schadeverzekering aanpassen ?

Ja, het is mogelijk om jouw schadeverzekering aan te passen aan jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Het aanpassen van jouw schadeverzekering kan betekenen dat je de dekking uitbreidt, bepaalde aanvullende dekkingen toevoegt of wijzigingen aanbrengt in de polisvoorwaarden. Het doel is om ervoor te zorgen dat de verzekering optimaal aansluit bij jouw situatie.

Hier zijn enkele manieren waarop je jouw schadeverzekering kunt aanpassen:

1.       Dekkingsniveau: Je kunt overwegen om het dekkingsniveau van jouw schadeverzekering aan te passen. Bijvoorbeeld, als je een uitgebreidere dekking wenst voor jouw woning, kun je overwegen om de dekking van jouw opstalverzekering te verhogen.

2.       Aanvullende dekkingen: Verzekeraars bieden vaak aanvullende dekkingen aan die je kunt toevoegen aan jouw bestaande schadeverzekering. Dit kan bijvoorbeeld een aanvullende dekking zijn voor kostbaarheden, zoals sieraden of kunstwerken, die niet volledig gedekt zijn onder de standaard polisvoorwaarden.

3.       Wijziging van polisvoorwaarden: Het kan voorkomen dat je bepaalde voorwaarden in jouw schadeverzekering wilt aanpassen. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het eigen risico, de betalingswijze of de looptijd van de verzekering. Neem contact op met jouw verzekeraar om te bespreken welke wijzigingen mogelijk zijn.

4.       Bundelen van verzekeringen: Overweeg om meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar onder te brengen. Dit kan voordelen opleveren, zoals premiekortingen of betere coördinatie tussen de verschillende verzekeringen. Bijvoorbeeld, je kunt jouw autoverzekering en inboedelverzekering combineren bij dezelfde verzekeraar.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke aanpassing van jouw schadeverzekering gevolgen kan hebben voor de premie en de voorwaarden van de verzekering. Het is raadzaam om contact op te nemen met jouw verzekeringsadviseur om jouw specifieke wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden die beschikbaar zijn.

Bij All for Finance hebben we verzekeringsadviseurs die je kunnen helpen bij het aanpassen van jouw schadeverzekering. We luisteren naar jouw behoeften, beoordelen jouw situatie en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat jouw verzekering volledig aansluit bij jouw wensen en eisen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om jouw verzekeringsaanpassingen te bespreken.

 

 

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op

Lees ook

Lees op onze nieuwspagina meer over actuele onderwerpen.