Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Ik heb een studieschuld bij het DUO, kan ik nu wel een hypotheek krijgen?

Ja, het is mogelijk om een hypotheek te krijgen als je een studieschuld hebt bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs). Een studieschuld heeft wel invloed op de hoogte van je maximale hypotheek die je kunt krijgen, maar het hoeft niet per se een belemmering te zijn.

Bij het beoordelen van een hypotheekaanvraag wordt doorgaans rekening gehouden met verschillende factoren, waaronder jouw inkomen, uitgaven en schulden.

Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen:

  1. Schuldbedrag: Geldverstrekkers zullen rekening houden met het bedrag van jouw studieschuld bij het DUO. Hoe hoger het schuldbedrag, hoe groter de impact op de hoogte van de hypotheek die je kunt krijgen.
  2. Oude stelsel vs nieuwe stelsel, als je na September 2015 begonnen bent kom je aanmerking voor het nieuwe stelsel en mag je een studieschuld in 35jr aflossen in plaat van in 15jr. Dit betekent dan ook dat een DUO minder zwaar meetelt als je in aanmerking komt voor het nieuwe stelsel.

Bij All for Finance hebben we hypotheekadviseurs die bekend zijn met de impact van studieschulden op hypotheekaanvragen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verkrijgen van een hypotheek die past bij jouw situatie.

Meer weten: maak direct een afspraak of neem contact op

Lees ook

Lees op onze nieuwspagina meer over actuele onderwerpen.