Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebouw, inhoud en omzet

Gebouw, inhoud en omzet

Bedrijfsschade- en Extra kostenverzekering

Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van bedrijfsonderbrekingen als gevolg van schade aan het bedrijfsgebouw of de inhoud ervan. Het kan ook de extra kosten dekken die worden gemaakt om het bedrijf draaiende te houden tijdens de herstelperiode, zoals het huren van tijdelijke bedrijfsruimte.

Computer- en Elektronicaverzekering

Deze verzekering dekt schade aan computers en andere elektronische apparatuur van een bedrijf, zoals servers, computers, printers en telecommunicatieapparatuur. Het kan zowel schade door externe oorzaken, zoals brand of diefstal, als interne oorzaken, zoals kortsluiting, dekken.

Gebouwenverzekering

Deze verzekering dekt schade aan het bedrijfsgebouw zelf, inclusief de muren, daken, funderingen en andere bouwkundige elementen. Het kan schade door brand, storm, water, inbraak en vandalisme dekken.

Geldverzekering

Deze verzekering dekt diefstal van geld en waardepapieren van een bedrijf, zowel binnen als buiten het bedrijfsgebouw. Het kan ook dekking bieden voor valse bankbiljetten en valse cheques.

Glasverzekering

Deze verzekering dekt schade aan glas in ramen en deuren van een bedrijfsgebouw. Het kan schade door bijvoorbeeld breuk of barsten dekken.

Huurdersbelang

Deze verzekering dekt schade aan verbeteringen of aanpassingen aan een gehuurd bedrijfsgebouw die door de huurder zijn aangebracht en waarvoor de huurder verantwoordelijk is. Het kan bijvoorbeeld schade aan aangebrachte vloeren, plafonds, muren of installaties dekken.

Inventaris-en Goederenverzekering

Deze verzekering dekt schade aan de inventaris en goederen van een bedrijf, zoals meubels, apparatuur, voorraad en grondstoffen. Het kan schade door brand, diefstal, water en andere oorzaken dekken.

Koelschadeverzekering

Deze verzekering dekt schade aan koelinstallaties en de inhoud ervan, zoals bederfelijke goederen, als gevolg van bijvoorbeeld een stroomstoring of technische storingen.

Tips en tricks

Wist je dat bij de meeste verzekeraars een speciale elektra- en zonnepanelenkeuring verplicht is?

Middels een Scope 10 keuring wordt de elektra gekeurd en middels een Scope 12 keuring de zonnepanelen. Bij de meeste verzekeraars is een keuring van de zonnepanelen vanaf 50 stuks verplicht.

Weet jij welke beveiligingsmaatregelen noodzakelijk zijn?

Afhankelijk van de attractiviteitswaarde van je inventaris en/of handelsgoederen wordt vastgesteld welke beveiligingsmaatregelen noodzakelijk zijn. Dat kan degelijk en gecertificeerd hang- en sluitwerk zijn, maar ook een alarmsysteem of lokale beveiliging.

FAQ

Veelgestelde vragen

Intro tekst

Is het verplicht om een bedrijfspand te verzekeren?

Ben je eigenaar van een bedrijfspand, dan moet je deze vaak verplicht verzekeren. Met een gebouwenverzekering dek je de schade aan je gebouw die onder andere veroorzaakt is door brand, blikseminslag, storm, inbraak, vandalisme, water, sneeuw of hagel. Naast het gebouw zelf kan je de inventaris zowel binnen als buiten meeverzekeren. Ben je huurder? Hou er dan rekening mee dat je zelf je verbouwingen en verbeteringen aan het pand zelf verzekerd via de dekking huurdersbelang.

Waarom zou ik een bedrijfsschadeverzekering afsluiten?

Een flinke brand- of waterschade. Je moet er niet aan denken, maar het gebeurt vaker dan je zou denken. Als ondernemer heb vaak veel tijd nodig om je bedrijf op te bouwen en intussen lopen de vaste kosten gewoon door. Denk alleen al aan het verkrijgen van de juiste vergunningen en het regelen van een aannemer. Met Bedrijfsschadeverzekering verzeker je je brutowinst en heb je de keuze uit verschillende uitkeringstermijnen, van 26, 52, 78 of 104 weken.

Neem contact met ons op

voor een vrijbljivend kennismakingsgesprek

Onze specialisten staan voor u klaar. Een kennismaking kan bij ons op kantoor maar een belafspraak of videocall behoren ook tot de mogelijkheden.