Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verzekeringen voor werknemers en personeel

Verzekeringen voor werknemers en personeel

ARBO-verzekering

Ieder bedrijf vanaf 1 werknemer is verplicht om minimaal een basiscontract af te sluiten met arbodienst. Iedere werkgever in Nederland moet volgens de Arbowet passende zorg aan zijn medewerkers bieden, zieke medewerkers begeleiden en ze goed voorlichten over arbeidsrisico’s. Onze verzuimspecialisten kunnen u begeleiden in de zoektocht naar een passend Arbocontract. Veelal gaat dit hand in hand met een verzuimverzekering, waarbij het loondoorbetalingsrisico in geval van ziekte mee wordt verzekerd. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij scannen desgewenst uw bestaande contracten, overleggen met u over alle ins & outs en houden rekening met uw specifieke bedrijfssituatie. Kortom; wij helpen u op weg naar een veilige en gezonde werkomgeving.

Werknemersschadeverzekering

Deze verzekering dekt de aansprakelijkheid van een bedrijf voor schade aan werknemers als gevolg van arbeidsongevallen of beroepsziekten. Het kan medische kosten, inkomensverlies, invaliditeit, of overlijdensuitkeringen dekken.

Ongevallenverzekering

Dit is individueel of collectief af te sluiten. Blijvende invaliditeit door een ongeluk kan financiële gevolgen hebben voor het bedrijf. Met een (collectieve) ongevallenverzekering wordt er bij blijvende invaliditeit een eenmalige financiële vergoeding uitgekeerd, onafhankelijk van een eventuele andere uitkering. Zowel ongevallen thuis als buitenshuis en in het verkeer zijn verzekerd, ook kan een vergoeding bij overlijden ten gevolge van een ongeval worden meeverzekerd.

Zakelijke reisverzekering

Met een zakelijke reisverzekering bent u bijvoorbeeld verzekerd tijdens deelname aan seminars, congressen, out-company trainingen of beurzen. Met een zakelijke reisverzekering zijn u en uw medewerkers wereldwijd en verzekerd voor schade die ze tijdens een zakelijke reis oplopen. Bijvoorbeeld door ziekte, een ongeluk of overlijden. Met een uitgebreide dekking worden ook schade aan bagage en kosten van annuleringen vergoed.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Deze verzekering dekt inkomensverlies voor ondernemers of zelfstandige professionals als gevolg van arbeidsongeschiktheid door ziekte of letsel. Het kan een vervangend inkomen bieden om het verlies van inkomsten op te vangen.

 

Tips en tricks

Wist je dat je als werkgever vrijwel altijd aansprakelijk voor letselschade na een bedrijfsongeval tijdens werktijd?

Zelfs onderweg in de auto en tijdens bedrijfsuitjes. Met de betaalbare en complete WEGAS/ WEGAM verzekering, verzeker je je tegen deze aansprakelijkheidsrisico’s.

Een RI&E + PvA is een verplicht onderdeel van je Arbobeleid

Een RI&E + PvA ( Risico Inventarisatie & Evaluatie en Plan van Aanpak) is een verplicht onderdeel Arbobeleid.

Het niet hebben van een RI&E waarin de risico’s en maatregelen op werkvloer staan beschreven, kan leiden tot hoge boetes.

FAQ

Veelgestelde vragen

Intro tekst

Waarom is het belangrijk om een ziekteverzuimverzekering af te sluiten?

Het voorkomen van ziekteverzuim en begeleiden van zieke medewerkers kan u veel geld en tijd kosten. Met een Verzuimverzekering waarmee je de loondoorbetaling regelt in combinatie met Arbodienstverlening krijg je optimale zekerheid en regel je gelijk je wettelijke verplichtingen als werkgever vanuit de Arbo wetgeving.

Waarom is het belangrijk om een risico-inventarisatie en -evaluatie uit te (laten) voeren?

Naast het hebben van een RI&E + PvA, een Risico Inventarisatie & Evaluatie en Plan van Aanpak, is het voeren van een degelijk Arbobeleid een verplichting. Er zijn diverse risico’s in je organisatie waar je maatregelen voor moet treffen. Om deze risico’s in kaart te brengen en er maatregelen voor te treffen, moet je een risico-inventarisatie en -evaluatie uit (laten) voeren. Een Arbobeleid is het beleid dat je als werkgever voert op het gebied van arbeidsomstandigheden. Als werkgever ben je verplicht ervoor te zorgen dat je werknemers veilig en gezond kunnen werken.

Neem contact met ons op

voor een vrijbljivend kennismakingsgesprek

Onze specialisten staan voor u klaar. Een kennismaking kan bij ons op kantoor, maar een belafspraak of videocall behoren ook tot de mogelijkheden.