Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reizen en recreatie

Reizen en Recreatie

Door- of kortlopende reisverzekering

Uw vakantieplezier en waardevolle spullen beschermt u het beste met een goede doorlopende reisverzekering. Diefstal van bagage, onverwacht in het ziekenhuis belanden of een ongeval. Het zijn zaken die uw vakantie goed kunnen verpesten. En u vaak ook nog eens veel geld kosten. Uw vakantie of reis moet dus goed verzekerd zijn. Of u nu een maandenlange wereldreis wilt maken, een weekend Texel, gaat backpacken, of een weekje strandvakantie, u verzekerd zich bij ons met een doorlopende of aflopende reisverzekering met uitstekende voorwaarden en met
een prima schadeafhandeling.

(Sta-) Caravanverzekering

U beleeft in uw vrije tijd veel plezier aan uw stacaravan. Die beschermt u daarom graag met een goede verzekering. Schade aan de caravan, een bijgebouw, de inboedel, diefstal van tv of geluidsapparatuur. Het zijn dingen die dat plezier kunnen bederven en u vaak veel geld kosten. Uw stacaravan en alles wat erin en eraan zit moet dus goed verzekerd zijn. Wij kunnen u een stacaravanverzekering aanbieden met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling.

Tips en tricks

Wist je dat je het eigen risico van je huurauto of camper kunt afkopen?

Vaak geldt er een verplicht eigen risico bij de huur van een motorrijtuig. Dat kan je vakantieplezier behoorlijk verpesten. Laat ons uitrekenen wat het kost om dit af te kopen.

Wist je dat?

Wist je dat je je annuleringsverzekering vaak binnen een week na de boeking moet afsluiten om recht te hebben op annulering?

FAQ

Veelgestelde vragen

Intro tekst

Kunnen jullie een recreatiewoning (in het buitenland) verzekeren?

Voor vakantiewoningen in Nederland en veel landen van de EU kunnen we uw vakantiewoning prima verzekeren. U bent verzekerd voor zaken als storm- en glasschade, maar in veel gevallen ook voor aardbevingsschade. Ongeacht wat en waar de schade is: wij lossen het voor u op. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten van uw vakantie.

Ik ga graag avontuurlijk op reis, ben ik daarvoor verzekerd?

Vergeet dan niet uw reisverzekering te controleren. In veel gevallen zijn avontuurlijke sporten als bijvoorbeeld bergklimmen, kitesurfen en canyoning niet standaard gedekt. Waar u ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel hebben we een passende verzekering.

Meer weten?

Maak een afspraak of neem direct contact op