Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vervoer en mobiliteit

Vervoer en mobiliteit

Autoverzekering

Deze verzekering beschermt de eigenaar van een auto tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan de auto of letsel aan de inzittenden als gevolg van een ongeval.

Aanhangwagenverzekering

Deze verzekering beschermt de eigenaar van een aanhangwagen tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan de aanhangwagen of letsel aan de inzittenden tijdens het gebruik ervan.

Bakfietsverzekering

Deze verzekering beschermt de eigenaar van een bakfiets tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan de bakfiets of letsel aan de inzittenden tijdens het gebruik ervan.

Brommer- of Scooterverzekering

Deze verzekering beschermt de eigenaar van een brommer of scooter tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan de brommer of scooter of letsel aan de bestuurder en/of passagiers tijdens het gebruik ervan.

Caravanverzekering

Deze verzekering beschermt de eigenaar van een caravan tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan de caravan of letsel aan de inzittenden tijdens het gebruik ervan.

Fietsverzekering

Deze verzekering beschermt de eigenaar van een fiets tegen financiële verliezen als gevolg van diefstal, schade aan de fiets of letsel aan de fietser tijdens het gebruik ervan.

Motorverzekering

Deze verzekering beschermt de eigenaar van een motor tegen financiële verliezen als gevolg van schade aan de motor of letsel aan de bestuurder en/of passagiers tijdens het gebruik ervan.

Tips en tricks

Kies voor een (extra) eigen risico

Omdat het vaak niet verstandig is om kleine schades te claimen,  vanwege het verlies van je no-claim, kan je net zo goed kiezen voor een (extra) eigen risico. Hierdoor gaat je premie omlaag.

Besparen op je autoverzekering?

Laat ons een vergelijking maken en bespaar honderden euro’s per jaar.

 

FAQ

Veelgestelde vragen

Intro tekst

Wat bepaalt eigenlijk de hoogte van de premie van een autoverzekering?

Verzekeraar schatten aan de hand van statistieken in hoe groot het risico is dat u schade veroorzaakt of oploopt. Zo wordt er gekeken naar het gewicht, het vermogen, maar ook  de leeftijd van de auto. Een zware auto veroorzaakt bij een aanrijding vaak meer schade dan een lichte auto. Vooral in de Randstad gebeuren relatief gezien meer ongelukken en worden er vaker auto’s gestolen. Ook veroorzaken jongere bestuurders onder de 24 vaker schade. Het merk en type auto is ook van invloed op de premie die wordt betaald. Een Toyota RAV 4 was de meest gestolen auto in Nederland in 2022.

Ben ik na een schuldschade altijd mijn schadevrije jaren kwijt?

Dat hoeft niet altijd zo te zijn. In sommige gevallen loont het de moeite om een schade terug te betalen. Bijvoorbeeld als de terugval in korting op uw verzekering groter is dan de schade-uitkering. Laat ons uitrekenen wat voor u de beste optie is.

Meer weten?

Maak een afspraak of neem direct contact op