Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een volgende woning aankopen

Wat moet je weten als je een volgende woning gaat aankopen?

Bij All for Finance begrijpen we dat het kopen van een volgende woning als doorstromer een belangrijke stap is in jouw woonreis. Of je nu op zoek bent naar meer ruimte, een andere locatie of simpelweg een upgrade van je huidige woning, wij zijn er om jouw doorstromingsproces soepel en succesvol te laten verlopen.

Als doorstromer zijn er verschillende financiële aspecten om rekening mee te houden, zoals de verkoopopbrengst van je huidige woning, overwaarde, eventuele restschuld en financieringsmogelijkheden voor je nieuwe woning. Onze experts voeren een grondige analyse uit om je een duidelijk beeld te geven van je financiële mogelijkheden en de haalbaarheid van je volgende woning.

De eerste stap op weg naar jouw nieuwe woning is het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek met één van onze experts. Tijdens dit gesprek worden alle belangrijke vragen beantwoord, zoals:

  • Hoeveel kan ik en wil ik lenen en wat zijn mijn financiële mogelijkheden?
  • Kan ik mijn huidige hypotheek meenemen naar een nieuwe woning?
  • Welke hypotheekvorm past het beste bij mijn situatie?
  • Waar mag ik de overwaarde aan besteden?
  • Wat zijn de gevolgen als mijn woning onder water staat?
  • Welke documenten zijn er nodig voor de hypotheekaanvraag?
  • Wat zijn de kosten die gepaard gaan met het kopen van een nieuwe woning?
  • Wat is de toegevoegde waarde van All for Finance en wat houdt onze dienstverlening in?

Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies op maat. We begrijpen dat jouw situatie uniek is en daarom nemen we de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren. Samen creëren we een plan dat past bij jouw financiële doelen en wensen, maar we zijn er niet alleen voor de hypotheek, we kijken ook naar de inkomensrisico’s  zoals werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden zodat je weet wat voor risico’s je loopt en welke productoplossingen hiervoor zijn. We willen jouw financiële coach zijn zodat je altijd bij ons aan kunt aankloppen voor gebeurtenissen/veranderingen welke van invloed zijn op jouw financiële situatie. Denk aan voor jezelf beginnen, andere werkgever, uitbreiding van gezin etc. Omdat wij jouw dossier volledig in kaart hebben dan kunnen we hier goed en makkelijk op inspelen Je kunt hier zelfs een abonnement voor afsluiten zodat wij jou actief benaderen om in geval van die situaties te adviseren en waar nodig actie te ondernemen.

Wij begrijpen dat het kopen van een volgende woning als doorstromer een belangrijke stap is. Laat ons je begeleiden op deze spannende reis naar jouw nieuwe droomhuis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze expertise en toewijding het verschil kunnen maken bij het realiseren van jouw nieuwe droomwoning.

Tips en tricks

Wist je dat All for Finance samenwerkt met alle geldverstrekkers?

All for Finance heeft bij alle geldverstrekkers een aanstelling. Dit betekent dat wij altijd de beste geldverstrekker kunnen vinden die past bij jou persoonlijke situatie en wensen.

Wist je dat je in sommige gevallen je bestaande hypotheek kan meenemen naar je nieuwe woning?

Veel hypotheekverstrekkers bieden een verhuisregeling aan, wat voordelig kan zijn als je profiteert van een gunstige rente.

Veelgestelde vragen

en antwoorden

Kan ik mijn aflossingsvrije hypotheek meenemen als ik ga verhuizen?

Indien je huidige aflossingsvrije hypotheek meer dan 50% van de waarde van je huidige woning bedraagt, is het doorgaans toegestaan om deze over te sluiten naar een andere geldverstrekker, op voorwaarde dat je niet verhuist. In het geval dat je toch wilt verhuizen, kan je jouw aflossingsvrije hypotheek meenemen, op voorwaarde dat deze niet hoger is dan 50% van de waarde van je nieuwe woning. Als je een duurder huis aankoopt en een grotere hypotheek wenst, dien je voor het nieuwe hypotheekdeel doorgaans een lineaire hypotheek of annuïteitenhypotheek af te sluiten om in aanmerking te komen voor hypotheekrenteaftrek.

Ik ben minder dan 3 jaar zelfstandig. Kan ik een hypotheek krijgen?

Ja, het is mogelijk om een hypotheek te krijgen als je minder dan 3 jaar zelfstandig bent. Hoewel geldverstrekkers vaak de voorkeur geven aan zelfstandig ondernemers met een langere trackrecord (minimaal 3 jaar), zijn er opties beschikbaar voor starters.

Lees hier meer over in dit artikel.

Ik wil een appartement kopen waar erfpacht op rust. Heeft dit invloed op de hypotheekaanvraag?

Wanneer je een appartement koopt met erfpacht, heeft dit invloed op de financiering van je woning. Erfpacht houdt in dat je de grond waarop het appartement staat niet bezit, maar alleen het recht hebt om deze te gebruiken. Bij het aanvragen van een hypotheek voor een appartement met erfpacht zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden.

Lees in dit artikel meer over de zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een appartement met erfpacht.

 

Meer weten?

Neem contact op met een adviseur

Onze specialisten staan je graag te woord in een persoonlijke kennismaking.