Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vervoer en mobiliteit

Vervoer en mobiliteit

Bedrijfsautoverzekering

Deze verzekering dekt schade aan voertuigen die eigendom zijn van een bedrijf of worden gebruikt voor bedrijfsdoeleinden, zoals personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens of bedrijfswagens. Het kan schadedoor ongevallen, diefstal, brand, vandalisme, of andere gebeurtenissen dekken. Het kan ook aansprakelijkheid dekken voor schade aan derden of letsel aan andere weggebruikers veroorzaakt door bedrijfsvoertuigen.

Transportverzekering

Deze verzekering dekt de goederen of lading van een bedrijf tijdens transport over land, zee, of lucht. Het kan schade of verlies van goederen tijdens transport dekken, zoals diefstal, beschadiging, of vertraging.

Goederentransportverzekering

Deze verzekering dekt de goederen of lading van een bedrijf tijdens transport over land, zee, of lucht. Het kan schade of verlies van goederen tijdens transport dekken, zoals diefstal, beschadiging, of vertraging.

Aanhangwagenverzekering

Met de aanhangwagenverzekering bent u verzekerd voor bijna elke mogelijke schade aan uw aanhangwagen. Van een aanrijding tot brand en van storm tot diefstal. Een gelijksoortige wagen, die de verzekerde wagen tijdelijk vervangt tijdens onderhoud of reparatie, kan ook worden meeverzekerd evenals accessoires die in of aan de aanhangwagen zijn gemonteerd, zoals zeilen, velgen, een geïntegreerde mover, belettering, betimmering en een beveiligingssysteem

Bestelautoverzekering

Als u of uw medewerkers veel op de weg zitten, dan kan er altijd wat  gebeuren. Een aanrijding, diefstal of beschadiging door brand. Onze Bestelautoverzekering beschermt u tegen de grootste risico’s. Wettelijke aansprakelijkheid (WA) is een verplichting. Verder kunt kiezen om schade aan de bestelauto niet, beperkt (Beperkt casco) of heel uitgebreid (Volledig casco) te verzekeren. Daarnaast kunt u de verzekering bijvoorbeeld aanvullen met een schadeverzekering voor inzittenden en rechtsbijstandsverzekering. Als u meerdere (bestel-) auto’s heeft, kunnen we een maatwerk oplossing geven in de vorm van een aantrekkelijke wagenparkverzekering.

Eigen vervoerverzekering

Is uw gereedschap beschadigd of gestolen uit de bedrijfswagen? Dan bent u met de eigen vervoerverzekering goed verzekerd. U krijgt de kosten voor de reparatie of vervangende spullen vergoed. Zo kunt u snel weer aan de slag.

Heftruckverzekering

Met de heftruckverzekering kunt u de schade aan uw heftruck of aansprakelijkheid voor schade aan anderen goed verzekeren. Er zijn diverse dekkingen mogelijk, zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco en u kunt deze onder andere aanvullen met een schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstandsverzekering en schade aan eigen zaken.

Landmaterieel

Voor heftrucks, tractoren, graafmachines, containers, trailers en landbouwmachines ben je met onze landmateriaalverzekering goed verzekerd. Als u schade aanricht in het verkeer bijvoorbeeld. Of als u schade veroorzaakt tijdens het werk. Deze verzekering wordt een werkmaterieelverzekering genoemd.

Transportverzekering

Als u spullen vervoert of door anderen laat vervoeren is een transportverzekering onmisbaar. Als er schade ontstaat aan de producten dan moeten deze vervangen worden. Tevens kunnen deze dan niet aan uw  klant worden geleverd en wordt winst misgelopen. Deze financiële schade is verzekerd op de transportverzekering. Met een transportverzekering verzekerd u uw bedrijf van een zorgeloos transport.

Vrachtwagenverzekering

Met onze vrachtwagenverzekering bent u beschermt tegen de grootste risico’s. U kunt er voor kiezen alleen de wettelijke aansprakelijkheid, beperkt casco of de vrachtwagen uitgebreide volledig casco (All Risk) te verzekeren. Daarnaast kunt u de verzekering bijvoorbeeld aanvullen met een schadeverzekering voor inzittenden en rechtsbijstandsverzekering. Als u meerdere vrachtwagens heeft, kunnen we een maatwerk oplossing geven in de vorm van een aantrekkelijke wagenparkverzekering.

Tips en tricks

Extra korting op premie zakelijke auto

Wist je dat er verzekeraars zijn die je extra korting geven op je zakelijke auto als op je privé veel schadevrije jaren hebt opgebouwd?

Heftruckverzekering

Een heftruckverzekering is verplicht. Deze geldt ook voor het gebruik van heftruck op uw eigen terrein en op de openbare weg.

FAQ

Veelgestelde vragen

Intro tekst

Kunnen jullie alle soorten voertuigen verzekeren?

Of je nou een bestelauto rijdt, zakelijk een personenauto, een heftruck of vrachtwagen wilt verzekeren, wij hebben voor ieder bedrijf een passende oplossing. Ook voor wagenparken vanaf +/- 15 auto’s kunnen we uitstekende tarieven aanbieden.

Kan ik mijn gereedschap of andere zaken verzekeren?

Voor het verzekeren van je gereedschap, goederen of overige zaken kan je een eigen vervoerverzekering op maat afsluiten. Hou rekening met aanvullende beveiligingseisen.

Neem contact met ons op

voor een vrijbljivend kennismakingsgesprek

Onze specialisten staan voor u klaar. Een kennismaking kan bij ons op kantoor, maar een belafspraak of videocall behoren ook tot de mogelijkheden.