Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerste woning aankopen

een spannende en belangrijke mijlpaal in je leven

Bij All for Finance begrijpen we als geen ander dat het aankopen van je eerste woning een spannende en belangrijke mijlpaal in je leven is. Het is een moment vol vragen en onzekerheden, maar wees gerust, wij zijn er om je te begeleiden op de weg naar financiële zekerheid en om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Het aankoopproces van een woning kan overweldigend zijn, vooral als je nog niet bekend bent met alle ins en outs ervan. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de expertise en ervaring om je door dit spannende avontuur te loodsen. Of je nu in loondienst bent, een ondernemer, flexwerker of zelfs een arts in opleiding, onze adviseurs hebben ervaring met diverse cliënten en situaties.

De eerste stap op weg naar jouw nieuwe woning is het inplannen van een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek met één van onze experts. Tijdens dit gesprek worden alle belangrijke vragen beantwoord, zoals:

  • Hoeveel kan en wil ik lenen en wat zijn mijn financiële mogelijkheden?
  • Welke hypotheekvorm past het beste bij mijn situatie?
  • Welke documenten zijn er nodig voor de hypotheekaanvraag?
  • Wat zijn de kosten die gepaard gaan met het kopen van een woning?
  • Kom ik in aanmerking voor subsidies of andere regelingen?
  • Hoe kan ik een geschikte woning vinden die past binnen mijn budget?
  • Wat is de toegevoegde waarde van All for Finance en wat houdt onze dienstverlening in?

Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies op maat. We begrijpen dat jouw situatie uniek is en daarom nemen we de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren. Samen creëren we een plan dat past bij jouw financiële doelen en wensen, maar we zijn er niet alleen voor de hypotheek, we kijken ook naar de inkomensrisico’s  zoals werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden zodat je weet wat voor risico’s je loopt en welke productoplossingen hiervoor zijn. We willen jouw financiële coach zijn zodat je altijd bij ons kunt aankloppen voor gebeurtenissen/veranderingen welke van invloed zijn op jouw financiële situatie. Denk aan voor jezelf beginnen, andere werkgever, uitbreiding van gezin etc. Omdat wij jouw dossier volledig in kaart hebben dan kunnen we hier goed en makkelijk op inspelen Je kunt hier zelfs een abonnement voor afsluiten zodat wij jou actief benaderen om in geval van die situaties te adviseren en waar nodig actie te ondernemen.

Neem vandaag nog de beslissende stap naar jouw eerste woning en plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in met één van onze experts. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om met vertrouwen de weg naar jouw droomhuis te bewandelen.

Bij All for Finance maken we jouw droomwoning werkelijkheid!

Tips en tricks

Wist je dat je in sommige gevallen een hypotheek kan krijgen terwijl je nog bezig bent met je PHD?

Het is mogelijk om een hypotheek te krijgen als je bezig bent met het behalen van een PhD (Doctor of Philosophy) titel. Hoewel het verkrijgen van een hypotheek als PhD-student enigszins uitdagend kan zijn, zijn er geldverstrekkers die bereid zijn om hypotheken te verstrekken aan mensen in deze situatie.

Lees in dit artikel meer over een hypotheek krijgen tijdens je PHD.

Wist je dat je niet altijd een vast contract hoeft te hebben om een hypotheek te kunnen krijgen?

Het is mogelijk om een hypotheek te krijgen als je tijdelijk in dienst bent of in dienst bent bij een uitzendbureau. Hoewel uitzendwerk en flexibele contracten van invloed kunnen zijn op het verkrijgen van een hypotheek, zijn er genoeg geldverstrekkers die hypotheekmogelijkheden bieden aan mensen met een uitzendcontract.

Lees in dit artikel meer over een hypotheek krijgen zonder vast contract.

Veelgestelde vragen

en antwoorden

Ik heb een studieschuld bij het DUO, kan ik nu wel een hypotheek krijgen?

Ja, het is mogelijk om een hypotheek te krijgen als je een studieschuld hebt bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs). Een studieschuld heeft wel invloed op de hoogte van je maximale hypotheek die je kunt krijgen, maar het hoeft niet per se een belemmering te zijn.

Lees in dit artikel meer over een studieschuld en hypotheek.

Hoeveel kost een (eerste) hypotheekgesprek bij jullie?

Het eerste orientatiegesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons.

Hoeveel eigen middelen moet ik inbrengen bij de aankoop van een woning?

Bij het kopen van een woning is het in de meeste gevallen vereist dat je eigen middelen (eigen geld) inbrengt. Het exacte bedrag aan eigen middelen dat je moet inbrengen, hangt af van verschillende factoren, waaronder de kosten koper, maximale inkomen en eventueel de specifieke eisen van de geldverstrekker.

Lees in dit artikel meer over het inbrengen van eigen middelen.

Meer weten?

Neem contact op met een adviseur

Wij nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek