Contact
Sluiten

Contact

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wonen

Wonen

Opstalverzekering

Deze verzekering dekt de kosten van schade aan de opstal, zoals het gebouw en de daarmee verbonden onroerende zaken, als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm of inbraak.

Inboedelverzekering

Deze verzekering dekt de kosten van schade aan de inboedel, zoals de roerende zaken in een woning, als gevolg van bijvoorbeeld diefstal, brand of waterschade.

Kostbaarhedenverzekering

Deze verzekering is specifiek gericht op het verzekeren van kostbare bezittingen, zoals sieraden, kunstwerken en antiek, tegen schade of diefstal.

Mobiele Elektronicaverzekering

Deze verzekering dekt de kosten van schade aan mobiele elektronische apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops, als gevolg van bijvoorbeeld val- of waterschade.

Recreatiewoning

Deze specifieke verzekering is bedoeld om de recreatiewoning zelf te beschermen tegen verschillende risico’s. De verzekering biedt dekking voor schade aan de recreatiewoning veroorzaakt door gebeurtenissen zoals brand, storm, inbraak, vandalisme, wateroverlast en andere onvoorziene omstandigheden.

Tips en tricks

Besparen op je verzekeringpremie’s?

Laat ons vrijblijvend een scan maken van je bestaande verzekeringspakket. Hiermee kan je tot wel honderden Euro’s per jaar besparen.

Let op: Rookmelders in je woning zijn verplicht

Rookmelders verhogen niet alleen de veiligheid van je woning, het is sinds kort verplicht om op iedere verdieping een rookmelder te plaatsen. Bij veel verzekeraars worden de polisvoorwaarden hierop aangepast! Bovendien kan je gemeente je als eigenaar of huurder een boete opleggen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Intro tekst

Is een opstalverzekering voor je woonhuis verplicht?

Buiten dat het onverstandig is om je bezit niet te verzekeren, is het zelfs verplicht om je woning te verzekeren als je deze hebt gekocht met behulp van een hypotheeklening. Neem tijdig contact met ons op en wij maken een voorstel op maat. Wij zorgen dat je grootste bezit goed is verzekerd.

Welke verzekeringen zijn verplicht bij de aankoop van een appartement?

Als je een appartement koopt, dan is de Vereniging van Eigenaren, de VvE, verplicht om een aantal zaken te regelen, waaronder de verplichte verzekering van het gebouw en de aansprakelijkheidsverzekering. In de praktijk blijken deze verzekeringen soms toch niet zo vanzelfsprekend en goed geregeld als dat je wellicht denkt. Zo zijn vaak de interne woningverbeteringen niet voldoende meeverzekerd. Vraag dan ook bij de beheerder van de VvE de polisstukken op en wij controleren deze voor je.

Meer weten?

Maak een afspraak of neem direct contact op